Lehdistötiedote: Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky muutti uusiin tiloihin Nordean taloon

Lehdistötiedote: Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky muutti uusiin tiloihin Nordean taloon

 

Kirjanpitäjä, jolla on kasvot

Muoniossa toimivassa Tunturi-Lapin Yrityspalvelu Ky:ssä kotiudutaan parhaillaan uusiin toimitiloihin. Yritys muutti syyskuun alussa Nordea-pankilta vapautuneisiin tiloihin. Yrittäjä Anne Mäkelä kertoo entisessä paikassa, Kielassa seinien tulleen vastaan.

– Ei ollut enää tilaa mapeille eikä arkistolle saati työntekijöille työskennellä väljästi. Olin katsellut uusia tiloja jo pitempään ja sitten tuli sopivasti tämä entiset Nordea-pankin tilat tarjolle, Mäkelä kertoo.

Uudetkin tilat täyttyvät nopeasti, sillä yritys on palkannut lisää työvoimaa. Nordealta vapautuneissa tiloissa palvellaan neljän energisen naisen voimin.

Anne Mäkelä perusti Tunturi-Lapin Yrityspalvelun vuonna 2007. Ensimmäinen työntekijä, kirjanpitäjä Anne-Mari Keimiöniemi tuli taloon 2009, Maarit Kuru aloitti kirjanpitäjänä vuonna 2011 ja heinäkuun lopussa kirjanpitäjäksi ja palkanlaskijaksi palkattiin Virpi Pantsar.

Tunturi-Lapin Yrityspalvelu aikoo kasvaa hallitusti ja toimitusjohtaja Mäkelä haluaa, että sovitut toimeksiannot hoidetaan laadukkaasti ja riittävillä resursseilla.

– Olemme auttaneet uusien yritysten perustamisessa ja olemme saaneet uusia asiakkaita myös muualta, joten työntekijän palkkaaminen tuli tarpeelliseksi. Haluan jakaa työntekijöiden taakkaa jotta työt tulee tehtyä huolellisesti, ilman hirmuista kiirettä.

Tunturi-Lapin Yrityspalvelu tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluja sekä isännöintiä. Mäkelä haluaa tuntea asiakkaansa mahdollisimman hyvin, jotta yritykselle voidaan tarjota sopivimmat ratkaisut.

– Emme halua kuulua mihinkään ketjuun, emme ole kasvottomia kirjanpitäjiä. Haluan oppia tuntemaan asiakasyrityksen ja yrittäjän mahdollisimman hyvin taatakseni hänelle sopivat palvelut. Palvelumme on henkilökohtaista, sähköistä ja paikallista ja palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä. Perinteiset tilitoimistot tuijottavat menneisyyteen, meitä kiinnostaa tulevaisuus!

Anne Mäkelä on aktiivisesti mukana Muonion Yrittäjien toiminnassa. Yrittäjäjärjestö on hyvä verkostoitumispaikka ja yritystiedon lähde. Yrityspalveluiden tuottajana Mäkelällä on hyvä näppituntuma Tunturi-Lapin yrityselämään. Hän uskoo auringon paistavan alueen yrityksiin.

– Tulevaisuuteen katsotaan odottavana, mielenkiinnolla ja uskoen Suomen nousuun.

 

Tuntui-Lapin Yrityspalvelu Ky:n uusissa tiloissa, osoitteessa Puthaanrannatie 3, Muonio, on avoimet ovet ja kahvitarjoilu maanantaina 21.9.2015 kello 10–13. Tervetuloa!